Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало Марки

Марки

«1»

Baumit

Баумит България ЕООД за кратко време се утвърди като водеща на пазара на топлоизолационни системи в България. Голям брой съвременни сгради са “опаковани” с материали „Баумит”. Много от старите фасади по програма “Красива България” са възродени за нов живот с мазилките и боите на “Баумит”. В България има изолирани над 7 млн. квадратни метра фасади със системи Баумит. “Баумит” е марка, предлагаща комплексен продукт, от който 50% са качествените материали, а останалите 50% са - логистика и обслужване. През май 2006 г. започна и производството на пастообразни мазилки в базата на фирмата в Елин Пелин. Реагираме без проблеми бързо на поръчки в количества от една кофа (30 килограма) до 20 тона. Фирма Баумит България ЕООД дистрибутира и произвежда продукти с марка “Мурексин”, която също е собственост на Шмид Индустри Холдинг. “Мурексин” е специализирана в продукти на строителната химия – лепила, фугиращи смеси, хидроизолации, хидроизолационни системи, епоксидни покрития, добавки за бетон и др. Предвид увеличеното търсене на продуктите с марка „Баумит” и „Мурексин” и налагането им като марки-синоним на качество и престиж, концернът инвестира 10 млн. евро в собствено производство на сухи строителни смеси в България. Продуктовата гама на най-модерната инсталация от този род у нас включва: зидарски разтвори, лепилни и шпакловъчни маси, лепила за керамични покрития, машинни мазилки, подови замазки, едри хастарни мазилки и други продукти, непознати досега на българския строителен пазар. Баумит България участва активно в строителния живот на България. Важни строителни обекти са защитени с фасадни мрежи с логото на Баумит, доказателство за това, че с нас работят едни от най-добрите проектанти и строители. С упорит труд и постоянство екипът успя да наложи марката като символ на качество, надеждност и коректност.

http://www.baumit.bg/front_content.php

336
продукти

Ceresit

При полагането на плочки, хидроизолацията, заздравяването на подове и оформянето на фасади изпълнителите са изправени пред редица предизвикателства. За да отговорят на изискванията в работата си, те се нуждаят не само от сериозно професионално обучение и много практически опит, но и от правилните продукти. Благодарение на разнообразните области на компетентност, Ceresit осигурява подкрепата, от която се нуждаете, не само с решения за индивидуални приложения, но също и с набор от продуктови системи, чиито компоненти са идеално допълващи се и хармонизирани. Професионалното полагане на плочки изисква подходящи продукти от широк диапазон за различни повърхности и материали. Голямата и обширна гама на Ceresit винаги предоставя на майстора точният продукт за постигане на перфектни резултати. От началото на миналия век, строителните предприемачи разчитат на добре изпитаното качество на продуктите на Ceresit да предпазват сградите от проникването на влага. Фасадите на сградите са изложени на влиянието на дъжд, температурни промени и замърсяване на въздуха. Поради тази причина, продуктите на Ceresit осигуряват не само атрактивен декоративен ефект, но също и надеждна защита.

http://www.ceresit.bg/index.php

84
продукти

Makita

МАКИТА България ЕООД е дъщерно дружество на Корпорация Макита Япония - лидер на световния пазар в производството на ръчни електроинструменти за дома и на професионални машини за индустриално приложение. Дружеството в България е основано през февруари 2008 година и до момента е създало широка дистрибуторска и сервизна мрежа в цялата страна. Седалището на фирмата се намира в южната част на София, ул. „Околовръстен път” № 373 в близост до разклона за с. Герман и само на няколко километра от Цариградско шосе. Това е единственият търговски център за цяла България и се състои от офисна част, шоурум с богата гама електроинстуметни, сервиз и складова база. Местоположението му позволява бързи транспортни връзки с вътрешността на страната и е изключително комуникативно. Дейността на Макита България е свързана с доставка, складиране и продажба на продуктите с марка Макита. Дружеството разполага с широка гама модели инструменти, аксесоари и резервни части за тях. При интерес към специални продукти се осъществява бърза поръчка и доставка. Основното предимство на елекроинструментите, марка Макита, са отличното качество и цена, съобразени със здравина, точност, издръжливост на високо натоварване, дълъг живот и ниски ремонтни разходи. Голямо приемущество за моделите е, че са разработени съобразно най-новите технологии и инженерни постижения. Модерната технология и изработка осигуряват висока точности прецизност при работа. Материалите, вложени в изработването на машините и аксесоарите, са предварително тествани и пригодени за безопасност при работа. Корпорация Макита отделя специално място за защитата на околната среда, чрез правилно проектиране и работа с инструментите. Спазват се екологичните норми за намаляване на вредното влияние върху околната среда, за събиране на отпадъците от опаковки, машини, принадлежности и резервни части. Предимство на марката е качеството и срока на сервизното обслужване. Основен принцип е отстраняването на повреди на машини в гаранционен срок в рамките на 48 часа. Това е изискване и към оторизираните сервизни агенции, които извършват ремонти от името и за сметка на Макита България. Макита предлага ръчни и електрически инструменти с кабел или с батерия, инструменти на пневматика и бензинови инструменти. Те намират приложение в строителството, машиностроенето, автомобилостроенето, мебелнато индустрия, селското стопанство и в сферата на услугите, свързани с поправка и ремонти. Успешно намират приложение както в предприятията, малките производства и работилници, така и в бита. Макита предлага машини, както за професионалисти, така и за непрофесионалисти. Те се използват навсякъде, където човек цели да пести време и сили, където се търси високо качество и икономия на разходите. Безупречният дизайн и удобство при работа с машините, гарантират безопасност на използване, при спазване на инструкциите за експлоатация.

http://makita.bg/

113
продукти

Vidima

VIDIMA Българската марка Vidima има 70-годишна история в произвеждането на смесителни батерии и изделия от санитарен порцелан. Марката е изградила имидж за качество и надеждност на своите керамични затварящи механизми за едноръкохваткови смесители, както и за голямо разнообразие в ценовия диапазон без компромиси в качеството. През 2011г. компанията поема по нов път, чийто резултат е акционерното дружество “Идеал Стандарт – Видима”. Обединената компания се превръща в лидер в производството на смесители и изделия от санитарен фаянс, душ-кабини, акрилни вани и аксесоари за баня. “Идеал Стандарт – Видима” АД е дистрибутор на продукти за Източна и Западна Европа, и поради подходящата си географска локация, управлява търговската дейност на “Идеал Стандарт Интернешънъл” за Източна Европа.

http://vidima.bg/

34
продукти

Ideal Standard

IDEAL STANDARD Ideal Standard е водеща компания в производството, дизайна и конфигурирането на бани. Със своя над 100-годишен опит в производството на продукти за баня, фирмата е доказано име за висок стандарт, комбиниран с креативност и дизайнерски нюх. Философията на фирмата е базирана на неизменната комбинация между удобство, функционалност и естетика. Този подход е видим в продуктите им за мебелировка и оборудване на бани. Успеваемостта на продуктите им се изразява в универсалното им приложение, независимо от географията на банята – стилът им се вписва както в масивни комплекси, така и в уникалното пространство на обикновения дом. В продуктите на Ideal Standard се усеща заложеното желание да променят възприятието за банята като за едно пасивно пространство, към това за едно по-живо и приятно, но също толкова функционално място. Със свои представителства в над 20 държави, и търговска дейност на няколко континента, марката е символ на качество и висок стандарт в продуктите и решенията за баня. Ideal Standard e компанията, която първа внедрява в своето производство керамичния диск, като уплътнителен елемент при смесителните батерии и с тази своя инивативна технология дава началото на нов етап в световното произвоство на смесители за баня.

http://www.idealstandard.bg/

74
продукти

Kai group

С годишен капацитет от около 20 милиона кв . М . на подови и стенни керамични и порцеланови плочки , KAI Group е една от най largestmanufacturers от керамични плочки и остъклени и неглазирани гранитогрес не само в България , но и на Балканския полуостров . KAI Group изнася повече от половината от продукцията си в над 25 страни в Европа и в целия свят . Нашите продукти са добре познати на пазарите във Великобритания , Франция, Германия , Италия , Бенелюкс , Скандинавските страни , и на Балканите Изпълнението на амбициозен проект за модернизация и разширяване на тези две предприятия - Хан Аспарух АД и Хан Омуртаг АД - се превърна KAI Group не само в добре утвърден лидер на пазара в България , но и помогна на компанията да се превърне в един от най- лидери в керамичната промишленост в Европа . Продуктовата гама обхваща широка гама от керамика и порцелан в плочки и декоративни елементи в различни размери и textures.Utilizing технологията и изпълнението на водещите технологии като дигитален печат , водна струя и диамантено рязане , тройна стрелба с платина и vetrose , KAI Group създава продукти , които са предназначени да доведат до всеки дом отличителен деликатес , индивидуален стил и изтънченост . За да се отговори на очакванията на клиентите за качество и модерен дизайн и достигне до всеки дом , KAI работи в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студия в Испания и Италия . В резултат на KAI Group има за цел да проектира и произвежда своите продукти в съответствие с най-новите тенденции в формати и интериорен дизайн . Гамата обхваща единични котли стенни плочки с размери 15x15 , 20x20 , 20x25 , 20x30 , 25x33 , 25x40 и ; 20x50 ; 25x50 33x50 ; подови плочки с размери 33.3x33.3 , 34x34 , 30x30 и ; остъклени , неглазирани , както и сухи приложения гранитогрес с размери 16.5x33.3 , 33.3x33.3 , 40x40 , 45x45 , 50x50 , 18.7x46.7,10x60,15x60,30x60 . С цел да се запази нейната конкурентна позиция на международния пазар , KAI Group прилага строг контрол и управление на качеството на всеки етап от производствения процес , селекцията на ресурсите , както и процеса на оценка на крайния продукт . Хан Аспарух АД и Хан Омуртаг АД са единствените български производители на стенна и подова керамика , които са сертифицирани по ISO - 9001 и процеса на производство отговаря на високите изисквания на Европейския стандарт EN 14 411 .

http://www.kai.bg/

23
продукти

Makel

Makel Фирми Group е група с турския нетни активи Това е започнал ИКТ дейност в сектора на електрическите доставки през 1977 година и за постигане на показа ИКТ поставянето на подписи да-много инициали някога. Като една от водещите фирми на пазара в областта на ИКТ сектора, Makel, като лидер по износ на сектора на електрически материали от Турция за дълги години, е-износители на продуктите, които тя произвежда с помощта на технологията състоянието на най-арт на страните от World conduire 40. поддържане на постоянни ИКТ растеж както са турския пазар и в чужбина пазари в управлението aussi на стратегическите планове, който е определил, Makel на AIMS Коментари за вписване Сред първите 10 компании по приемане - азиатски, европейски и африкански пазари основава в рамките на десет години, като за вътрешния пазар, за да се превърне в един от двата водещи фирми. В рамките на Makel Тази продуктова гама от ем производителите на световните стандарти и Неговата автоматизация - основава най-новите технологии машини от ИКТ производствени мощности са построени 45 хиляди квадратни метра площ - площ, има превключвател - съдовете, група на съдовете, автоматични прекъсвачи, бушони, изтичане на ток прекъсвач за защита, компактни изтичане на ток ключове за защита, електрически аксесоари, електронни електромери, реактивни релета за управление на мощността и панелни метра. Като един от най - напредналите лаборатории на страната по отношение на лабораторното на качеството, Makel е-е, извършващи тестове на качеството на продукти на ИКТ В ИКТ собствена структура. Като една от одобрените лаборатории Външно на TSE / TSI ИЗКЛЮЧЕНИЕ ИКТ притежават, Makel е, по време саами, един от германските VDE - одобрени лаборатории. В качеството си на името на предпочитания в majorité на страните, в които е-отбелязват от началото на 1990 износ благодарение на качеството в областта на ИКТ, цена и следпродажбено обслужване и успешни продажби и маркетингови политики в областта на пазарите в чужбина, Makel е една от 64 фирми за admis "Turquality Trademark Grant Program ", съставена от Undersecretariat на външната търговия, за да се скобата на търговските марки на преден план в пътя на да бъдеш свят марка. С предоставянето на Turquality Program, Makel днес на AIMS увеличителни ИКТ износ портфолио още повече страни с различни страни на различни континенти. Основната цел на Makel Qui е постигнала до надминаха Дори растежа данни, които тя Had призвание в двете са турския пазар и пазарите в чужбина се aussi Pendant година на 2011 г. е да се материализира последователен и здравословен растеж с продуктова гама тя може да предложи в най-добро качество и цени за ИКТ бизнес партньори и крайните потребители. Поддържане го ИКТ състои растеж с сума от 100 - лице Emploi фигура, Makel Фирми Group привлича погледа с проучванията, направени Относно увеличаването на нивото на обучение и щастие ИКТ заети. Поддържане на ИКТ непрекъснати дейности R & D с ИКТ 35 - лице инженер и персонала Техник в Осигуряване качеството на продукта, което да отговаря на очакванията на потребителя, Makel се ускорят някои Всяко Всяка година, изтекъл в ИКТ усилията на научните изследвания и развитието продукт, който ще вземе ИКТ качество по-високите нива на местни и в чужбина пазари. Като предпоставка за инвестицията на търговската марка и на конкуренцията, което е-е постепенно се освежи Дори повече, той продължава да прави Makel Investments със скоростта Sami

http://www.makel.com.tr/en/home.aspx

0
продукти

Vechro

VECHRO е първият компанията в продажба и сертификация на екологични продукти на гръцкия пазар и трета в Европа, тъй като 76 на ИКТ продукти са сертифицирани от европейската екомаркировка. Фабрика съоръжения (9000 sqms) VECHRO са Viotia Разположен в Петра, в частна собственост земя от 26 декара, докато централните Многостайни на компанията се намират в Атина Liossion Ave. 302, Атика. VECHRO: има стабилно нараства раса Разширяване Всяка година ИКТ дял на гръцкия пазар (3-та големият от които е бяла боя и лак индустрия в Гърция), а компанията е добре познат на гръцките потребители имат индустрия с висококачествени продукти както технически и перфектни Подкрепа във всички области, за да помогнете на всички клиенти на ИКТ (професионалисти и не) да се избягва скъпите приложения за рисуване, водеща ем да изберете идеала (според техните нужди) боя и система за защита за всяка вътрешна и външна.

http://www.vechro.gr/

109
продукти

Fayans

Марката Fayans се развива на българския пазар от Рока България АД, част от Roca Group - световния лидер в производството на продукти за банята. В компанията, която има почти 100 години история, работят над 21 100 души. Тя има 76 производствени предприятия и оперира в повече от 135 страни на 5 континента. Roca навлиза на българския пазар през 1999 г. чрез закупуването на фабриката в гр. Каспичан, където има свой екип, производствена и складова база. Компанията прави значителни инвестиции в производството, внедряването на нови технологии, пречиствателни съоръжения, системи за управление на качеството и околната среда. Днес Roca е най-големият испански индустриален инвеститор в България, а фабриката в Каспичан, основана в далечната 1919 г. – една от най-модерните в Европа за производство на изделия от санитарен порцелан. От 2005 г. фабриката на Рока България в гр. Каспичан е сертифицирана за система за управление на качеството по международния стандарт ISO 9001:2000, а от 2009 г. притежава и сертификат ISO 14001:2004 за въведената система за управление на околната среда. Освен Fayans, Рока България АД предлага на българския пазар също и марките Roca и Laufen. Награди и отличия Рока България е носител на следните награди: 2007 – 1ва награда в конкурс за Перфектност по Здравословни и безопасни условия на труд на Перфект Консулт. 2008 - 1ва награда за Социална отговорност към клиентите, конкурс на в. Пари и Deloite „Социално отговорна компания на годината". 2009 - 1ва награда за Социална отговорност към околната среда, конкурс на в. Пари и Deloite „Социално отговорна компания на годината". 2011 - Благодарствена грамота от Областният управител на Шумен за отлични постижения при осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд на работниците и служителите. 2011 - Диплом и второ място в категория Индустрия и производствен сектор, в конкурс за най-зелените компании в България на b2b Media със съдействието на Министерство на околната среда и водите, Български център за зелена икономика и други партньори. 2012 - Tрето място в категория "Услуги и търговия" в конкурса за най-зелените компании на България, организиран от B2B Media. 2012 - Tрето място в конкурса за Национални награди за безопасност и здраве при работа за 2012 г. организиран от Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда при Министерство на труда и социалната политика със съдействието на фондация Център за безопасност и здраве при работа.

http://fayans.bg/

0
продукти

Expert Color

С COLOR EXPERT сте намерили най-подходящия партньор за успешна работа с боядисване неща. Нашата цел е да направим си цветове Катедра изгодно - в Направи си сам, както в сектора на търговията на дребно. Благодарение на нашата международна ориентация, можем да отговорим на вашите изисквания за обхват и услуги в цяла Европа. В сложна гама от оптимални структури са в основата на успеха ви. Нашият новаторски и в същото време индивидуална ПОС концепции популяризирате продажба. От опит, ние можем да ви уверя, че нашите решения ще генерират значителни допълнителни приходи за вас

http://www.colorexpert-ciret.eu/de/

0
продукти

Sonico

Фирма СОНИКО гарантира на своите клиенти и потребители високо качествени продукти и услуги на конкурентни цени. Следвайки всички изисквания на бързо развиващия се пазар, ние залагаме на иновации в производството, за да предложим както разнообразие, така и сигурност. Развитието на търговската ни дейност предоставя възможност за бърза реакция от наша страна с цел да достигнем до вратите на клиентите ни, удовлетворявайки всяка потребност. И не на последно място, фирма СОНИКО, заедно със своите служители, е изцяло обърната към изграждането на професионални и лоялни взаимоотношения.

http://www.sonico.bg/cgi-bin/index.pl

0
продукти

Pipe Industrial Bulgaria

Пайп Индустриал България е първият български завод за трислойни тръби и фитинги от поливинил хлорид (PVC| за канализация. Производството на Пайп Индустриал България получи Златен медал за иновации на международния технически панаир – Пловдив, 2007 г и 2011 г. Заводът е сертифициран по ISO 9001:2008. Нашите PVC тръби имат редица предимства: ● много добри хидравлични свойства поради гладкостта на вътрешните стени; ● изключителна здравина и издръжливост; ● диелектричност; ● малък коефициент на топлинна проводимост, което позволява тръбите да се поставят на по-малка дълбочина и така се намаляват разходите по монтажа им; ● лесен монтаж благодарение на прецизните КА и Щек муфи;

http://pi-bg.com/

47
продукти

Flash.co

Ръководството на ФЛАШ КО ООД осъзнава своята отговорност да развива не само успешен, но и социално отговорен бизнес с грижа за защита на околната среда и здравето и безопасността на хората. Стремежът ни да завоюваме доверието на клиентите и всички заинтересовани страни се гради не само на високото качеството, но и на възприетата политика за управление на околната среда, основаваща се на: • Мотивация на персонала, формиране на фирмена култура, обучение и квалификация, подобряване на условията за безопасна работа; • Строго спазване на приложимите за нашето производство законови и нормативни изисквания по опазване на околната среда; • Разработване, произвеждане и продажба на продукти, не оказващи отрицателно влияние върху околната среда; • Намаляване количеството на отпадъците и на разходите за тяхното обезвреждане; • Непрекъснат стремеж към намаляване на енергийните разходи и използваните природни ресурси; • Непрекъснатото подобряване на системата за управление на околната среда. Внедряването, поддържането и усъвършенстването на системата за управление на околната среда в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 14001 e основен елемент за реализиране на този стремеж. Всеки работещ в или за фирмата, в границите на своята служебна компетентност, е задължен в този смисъл да отстранява непосредствено или да информира по съответния ред за всяко констатирано несъответствие с изискванията на системата за управление на околна среда. Ръководството на ФЛАШ КО ООД се ангажира да предприема незабавно съответни мерки за опазване на природата и човешкото здраве. За постигане на политиката по околната среда ръководството си поставя за изпълнение следните конкретни цели и програми. • Изграждане на пожароизвестителна система в новото хале - срок септември 2010 година. • Изграждане на система за използване на оборотна вода за охлаждане на екструдерните линии - срок месец ноември 2010 година. Фирмата Флаш Ко ООД е сертифицирана от LRQA по ISO9001 и ISO 14001

http://www.flashco.bg/

0
продукти

Megachim

Мегахим АД е русенска компания, основана през 1996 год. със 100% българска собственост. Тя е един най-големите български производители на лаково-бояджийски материали и предлага широка гама продукти: • - алкидни и блажни бои и емайллакове • - вододисперсионни бои за външно и вътрешно боядисване • - полиуретанови продукти • - мазилки • - лазурни лакове, яхтен лак и други продукти за дърво • - оцветители; разредители; грундове и др. Мегахим АД разполага с пет собствени високотехнологични лаборатории, в които извършва входящ контрол на постъпващите суровини и материали, текущ контрол на произвежданата продукция и краен контрол на готовите изделия. Компанията притежава сертификати за внедрена интегрирана система за управление на: качеството - ISO 9001, околната среда - ISO 14001, условията на труд - OHSAS 18001, издадени от SGS . Фирмата е член в международната инициатив Responsible Care ( Отговорност и грижа ) Мегахим АД е лауреат на награда за световно качество на BID World Quality Commitment Golden Star – Париж 2001, наградата Quality Summit Award for Excellence and Business Prestige в категория Platinum – Ню Йорк 2005 и награда за световно качество Interntional Star Award for Quality - Женева 2006 През 2007 г. Мегахим АД бе избрана от международната научноизследователска компания Дюпон за стратегически партньор. С покриването на редица качествени изисквания, Мегахим получи лиценз, даващ ексклузивните права за производството на бои и лакове с Тефлон™ в България. През последните години компанията инвестира над 10 млн. евро в съвременни технологии, производствени бази и закупуване на лицензи.

http://www.megachim.com/

0
продукти

Ytong

Xella International GmbH е една от най-голeмите компании на немския и европейския пазар за строителни материали. Седалището на фирмата се намира в Дуисбург, Германия. От март 2008 г. Xella International GmbH, е част от немския консорциум PAI partners and Goldman Sachs Capital partners. Идеята на XELLA е създаването под един покрив една широка структура на предлагане на всички видове строителни материали с изключение на тухлите, с цел пълно покриване на съвременните изисквания на пазара на строителни материали. Под името XELLA се обединяват следните търговски марки: - Автокравен клетъчен бетон YTONG; - Варопясъчни изделия под новата марка Silka; - Строителни системи с марка Hebel; - Пожарозащитни плоскости Aestuver; - Системи за сухо строителство Fermacell; - Топлоизолационна система YTONG Multipor; - Вар и варови продукти с марка Fels. • Xella International осигурява работа на над 6 700 сътрудници • Годишният оборот на компанията надхвърля 1,14 млрд. евро • 90 завода в 19 страни по света. • Xella International продължава да разширява своята дейност, като заводи за производство на YTONG вече са открити и в близост до Москва, Пекин, както и в Мексико. YTONG YTONG е подразделението на Xella International GmbH, което произвежда блокчета за зидария от лек клетъчен бетон. В момента заводи за производство на YTONG има в повечето европейски държави: Германия, Холандия, Белгия, Франция, Швейцария, Италия, Австрия, Чехия, Словакия, Унгария, Полша, Словения, Хърватска и България. Заводите в Турция и Гърция също произвеждат продукция по лиценз на YTONG. От 2003 заработи новият завод на XELLA в Сърбия. Освен в Европа заводи за производство на YTONG има и в Русия, Мексико и Китай. YTONG в Германия Историята на YTONG в Германия започва след края на ІІ-рата световна война, когато e налице бум в строителството, свързан със следвоенното възстановяване и се търсят строителни материали с нови по-добри качества. Още през 1951 година започва работа първият лицензиран завод в Залцгитер, малко след това - втори в Месел до Дармщадт. През 1960 година в новоизградения завод на YTONG в Шробенхаузен (Бавария) бе произведен за първи път съвсем нов продукт YTONG, който доведе до революция в техниката на зидарията: YTONG PLANBLOCK. Това е блокче с изключителна точност на размерите, което позволява бързо изграждане на зидани стени почти без фуги, с минималeн разход на зидарски разтвор. КСЕЛА в България Поизводствената технология непрекъснато се усъвършенства, производствените мощности се разширяват и позволяват създаването на изделия със структура и качества, които да задоволят и най-високите изисквания при строителството на съвременни сгради. Блокчетата за зидария YTONG са все по-широко и масово използвани в строителството на жилищни и обществени сгради, търговски и бизнес центрове, промишлени и селскостопански обекти. Те се произвеждат в заводите на Ксела България в София и Добрич.

http://www.ytong.bg/

8
продукти

Rigips

Ригипс България, част от групата на световния лидер в гипсовата индустрия BPB (British Plasterboard) утвърждава лидерската си позиция на българския пазар. Компанията е предпочитан доставчик на комплексни системи за вътрешно строителство на гипсова основа. Гипсът е материал с доказани екологически качества осигуряващ оптимален комфорт на вътрешните пространства. Строителните продукти на Ригипс дават възможност за цялостно вътрешно оформление и изолиране на сгради. Изключителното продуктово разнообразие осигурява пълна свобода при оформянето на интериора. Фирма “РИГИПС-България” ЕООД е регистрирана през 2003 г., като дъщерна фирма на RIGIPS Austria GesmbH.

http://www.rigips-bg.com/

0
продукти

Knauf

Компанията Кнауф не се нуждае от представяне – безспорен лидер в производството на продукти и системи за сухо строителство. Гипсът е основния материал в продуктите на Кнауф и има няколко предимства, а именно: топлоизолация, звукоизолация и пожарозащита. Предлагания асортимент включва: ∙ Системи от гипскартон за окачени тавани, предстенни обшивки, леки преградни стени; - Гиспокартон за влажни помещения и огнеупорен гипсокартон ∙ Системи от гипсфазер за сглобяеми къщи; ∙ Готови сухи смеси - гипсови и вароциментови машинни мазилки, анхидридни и циментови саморазливни подове, перлитни и изо-мазилки със стиропорени зърна; ∙ Система за външна топлоизолация на сгради; ∙ Благородни, минерални, силиконови и мазилки на основа изкуствени смоли; ∙ Обширна гама от строителна химия, лепила за плочки, топлоизолация, флекслепила, лепила плочка върху плочка и др. ∙ Мазилкополагащи машини, шнекови транспортьори, проходни смесители, машини за мокро торкретиране

http://www.knauf.bg/knauf/home.nsf/vPagesLookup/home~bg

74
продукти

Knauf Insolation

Като част от Кнауф Груп, KnaufInsulation е едно от най-уважаваните имена в областта на изолациите. Компанията е производител на изолационни материали и е най-бързо развиващата се и с най-големи инвестиции компания в тази област. KnaufInsulation предлага широка гама от продукти и системи, които посрещат постоянно нарастващите нужди от енергийна ефективност и звукоизолация на новостроящите се и съществуващи бизнес сгради и промишлени предприятия. Тези продукти включват каменна минерална вата, стъклена минерална вата, пресован полистирен (стиродур) и разширен полистирен (стирофом). Всеки топлоизолационeн материал с марката Knauf Insulation е с функция да предпази обекта от външните промени в температурата и да поддържа постоянна приятна температура във вътрешността му. Топлоизолацията представлява задължителен елемент при изграждането на всеки обект и за нея трябва да се мисли още при проектирането. Осигурява приятна температура във вътрешността на обекта както през зимата, така и през лятото. Дава възможност на обекта да диша, предотвратява образуването на влага, конденз и плесен, механически предпазва сградата, намалява консумацията на енергия за отопление и охлаждане и създава здравословен микроклимат. Топлоизолационните продукти на KNAUF INSULATION Камеменна Минерална Вата - За разлика от другите видове изолационни материали, каменната минерална вата е единственият материал за изолация, който едновременно осигурява термо, звуко и пожароизолация на сградите. Стъклена Минерална Вата - За изолация на тавански и мансардни помещения, покриви с покритие от смола, вентилирани фасади и вътрешни/преградни стени. Техническа Изолация- Техническата изолация представлява група от специални изолационни продукти, направени от каменна минерална вата, които се използват в индустрията - като например в топлоелектрически централи, нефтени рафинерии, производствени помещения в заводи и фабрики, както и в системи за отопление, охлаждане и вентилация.

http://www.knaufinsulation.bg/

5
продукти

Bison

BISON е водеща марка сред продуктите за залепване и уплътняване за професионална и домашна употреба. Лидер на пазара в Белгия, Холандия и Люксембург и с голям пазарен дял в Западна и Източна Европа. Сред предлагания асортимент с марката Бизон се различни лепила за всеки материал и всеки случай, уплътнители и силикони. С продуктите BISON постигате професионални решение за специфични случай, гарантиращи надеждност, здравина и устойчивост

http://www.bison.net/en/

29
продукти

Henkel

Хенкел Груп се гордее с повече от 130 години история. От малка семейна фирма в миналото, днес Хенкел е концерн, който има над 55 хил. служители и 75 дъщерни компании, развива своята дейност в повече от 125 страни на пет континента. Компанията е водещ световен производител на лепила и строителни материали и предоставя на професионалистите от цял свят необходимите продукти и системни решения. Хенкел е водещ световен производител в няколко основни стратегически бизнес направления: • потребителски и професионални лепила • строителна химия • индустриални технологии • перилни и почистващи препарати за дома • козметика и продукти за лична грижа През 2006 г. концернът отбеляза 130 години от своето създаване. Компанията предлага на клиентите си по цял свят международни и регионални марки, съобразени с конкретните потребности на местните пазари и исторически формиралите се традиции. Хенкел България ЕООД е основана през 1998 година и оттогава насам тенденцията за развитие на компанията е само възходяща и в трите бизнес сектора. Наред с водещата марка Ceresit, в България „Лепилни технологии” предлагат професионални продукти и системни решения под марките Thomsit, Moment, Makroflex и др., необходими за надеждното и безопасно реализиране на проектите в строителния сектор

http://www.henkel.com/

0
продукти

ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ

ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ
70
продукти

Fibran

Топлоизолационни продукти FIBRAN. Положени умело съобразно действащите разпоредби и опита на добрите практики, топлоизолационните системи с продукти Фибран създават дълготраен, ефективен и ценен ЕНЕРГИЕН ЩИТ за всяка сграда. Предотвратява топлинните загуби и намалява консумацията на енергия, защитава сградите от резки температурни промени на външната среда, ограничава замърсяването на околната среда и изчерпването на енергийни източници. FIBRAN xps - Твърди топлоизолационни плочи от екструдиран полистирен със затворена клетъчна структура. Използват се за конструкции, които изискват дълготрайна топлоизолация, устойчива в условия на влага. FIBRANxps плочите се характеризират с високи и дълготрайни топоизолационни свойства, минимално водопоглъщане, висока якост на натиск и стабилност на размерите. XPS плочите на Фибран са трудно запалими, съвместими със строителни материали като цимент, гипс, вар и пясък. Плочите с грапава повърхност имат отлична адхезия с мазилки, лепило, шпакловъчни смеси и бетони. FIBRANgeo – Продукти от минерална каменна вата. Използват се за конструкции, които изискват едновременно както топлинна и акустична защита, така и пожарозащита. Благодарение на своята структура, каменната вата FIBRANgeo затвяра в себе си сух и стабилен въздух, намалявайки топлообмена между топли и студени повърхности, по този начин осигурявайки по-голям комфорт както през зимата, така и през лятото, и значително намаляват консумацията на енергия. Каменната вата FIBRANgeo постига усвояването на шумовете от околната среда, съгласно изискванията на действащите нормативи. Продуктите FIBRANgeo имат високи стойности на коефициента на звукопоглъщане и оптимално съпротивление на въздушния поток. Каменната вата FIBRANgeo е пожароустойчив материал при работна температура над >750C. При приложение на продуктите от каменна вата FIBRANgeo в строителството, индустрията и корабостроенето се постига пожароустойчивост, достигаща до 120 минути. FIBRANxpe - Изолационните продукти от експандиран полиетилен. Прилагат се в подови конструкции, които имат изисквания по отношение на защита от ударен шум. FIBRANxpe е отличен звукоизолиращ продукт за защита от ударен шум. FIBRANxpe има относително добър топлоизолиращ капацитет. Лесно се транспортира, реже, разкроява, позиционира и адаптира към всяка форма на повърхността, която се изисква да бъде покрита. Благодарнение на FIBRANxpe се предотвратява разпространението на звук през етажната плоча и по инсталацията. FIBRANxpe изолацията се поставя, независимо от качеството на пода, което означава, че е без значение дали крайната повърхност е дървена настилка (паркет), керамични плочки, мрамор или дори мокет.

http://www.fibran.bg/frontend/index.php

10
продукти

Loctite

Хенкел се гордее с повече от 130 години история. От малка семейна фирма в миналото, днес Хенкел е концерн с над 50 хил. служители, който развива своята дейност в повече от 125 страни на пет континента. Хенкел заема водещи позиции в няколко стратегически бизнес направления: - Потребителски и професионални лепила - Строителна химия - Индустриални технологии - Перилни и почистващи препарати за дома - Козметика и продукти за лична грижа Хенкел е лидер със своите марки и технологии, които правят живота на хората по-лесен, по-добър и по-красив! Компанията предлага на клиентите си по цял свят международни и регионални марки, съобразени с конкретните потребности на местните пазари. Хенкел е световен производител на лепила и строителни материали и предоставя на професионалистите от цял свят необходимите продукти и системни решения. През последните години подразделението „Лепилни технологии”, което включва направленията потребителски лепила, строителна химия и индустриални технологии, бележи бурно развитие в Централна и Източна Европа. Основна част от производството на подразделение „Лепилни технологии” в региона са под марките Ceresit и Thomsit. Гамата на Хенкел включва секундни лепила Loctite, полиуретанова пяна, уплътнители, дисперсионни/бели лепила, лепила за тапети, влагоабсорбатори, лепящи ленти, продукти за полагане на плочки, хидроизолации, подови покрития, системи за топлоизолация и др. Хенкел е най-големият доставчик на лепилни материали в света, а чрез марката Loctite гигантът предлага най-широката гама секундни лепила – течни и гелове. Те са една от най-бързоразвиващите се категории в портфолиото на фирмата. Секундните лепила Loctite се произвеждат във високотехнологичния център на Европа – Ирландия и се продават в над 125 страни. Те предлагат много силно, бързо и надеждно лепене на огромно разнообразие от материали. В България може да ги откриете почти навсякъде. Портфолиото на Loctite включва и иновационни продукти с невероятно широка сфера на приложение – от космическите технологии, през автомобилостроенето и електрониката, до криминалистиката.

http://www.loctite.bg/homepage.htm

0
продукти

MM motors

„ММоторс” АД се намира в гр. Етрополе, на 75км. източно от София, на 15км. от магистралата София – Варна. Разположено е на 34 000м2, от които 7000 застроена площ. Предприятието е основано през 1961г. като ДИП „Метални изделия”. Постепенно, с годините, започва усвояването на гама малки електродвигатели за подемно-транспортната техника и бита. През периода 1986-1991г. по френски лиценз се усвояват няколко типа вентилатори за електронно-изчислителната техника. Извършва се цялостно технологично обновление като за целта от Япония, Швейцария, Германия и Франция са доставени изключително модерни и високопроизводителни машини – стругове с „ЦПУ”, автоматични преси, фрези и др. От фирмата „Статомат” Германия е доставена автоматизирана линия за производство на статорите за двигателите на 5 вида вентилатори. Оборудвана е леярна за леене под налягане на отливки от цветни метали. През 1991г. предприятието е преименувано на „Микродвигатели” ЕООД, а през 1997г. „Микродвигатели” АД. Дружеството е приватизирано през 1997 и малко след това преименувано в „ММоторс” АД. В периода 1999-2001 е началото на нов етап на бурно развитие свързано с продуктово и технологично обновяване. В резултат към днешна дата „ММоторс” АД предлага цяла гама от нови изделия: - Еднофазни и трифазни двигатели за обща употреба с височина на оста на въртене 63, 71, 80, 90, 100, 112 и 132 мм /мощност от 0,04 до 11,0 kW/ - общо над 100 модификации. - Специални асинхронни двигатели с различни приложения за: бетонобъркачки, перални машини, вентилатори, автоматични гаражни врати и др. - Серия от 5 типа аксиални вентилатори ВА 9/2, ВА 12/2, 12/2К, ВА 14/2 и ВА 16/2. - Серия от 8 типа/вида аспиратори предназначени за вентилация на битови санитарни и търговски помещения. - Серия от 14 вида канални вентилатори за въздухопроводи и камини. - Серия от 3 вида промишлени вентилатори. Дружеството е утвърден производител и доставчик не само за българския пазар, а и за страните от Европа - Германия, Франция, Словения, Сърбия, Македония; Близкия изток.

http://www.mmotors.bg/

0
продукти

Vox profile

На пазара за строителни материали и вътрешно обзавеждане сме от 1992 година. Опитни служители и обмислена инвестиционна стратегия осигуриха на фирмата челна позиция сред полските производител на профили от поливинилхлорид. Имайки фабрики в: Полша, Беларус и Румъния, диапазонът на разпространение обхваща Европейския съюз и държавите от Източна Европа и Азия. Производственият завод в Червонак разполага с една от най-съвременните линии за екструзия на профили и една от най-големите и най-съвременни смесителни линии в Европа. Съвременните технологии и ноу-хау позволяват на VOX Profile да произвежда продукти с ненадминато до сега качество и дизайн, адаптирани към изискванията на пазара, както и конкурентни цени. Грижата за околната среда и качеството присъстват на всеки един от етапите в производствения процес. Наред с всичко останало, продуктите на Profile VOX преминават успешно през всички одити и изпитвания, необходими за въвеждането на продуктите на международните пазари (Европейския Съюз, Русия, Казахстан). Най-важното за нас е Клиента и неговите потребности, затова постоянно развиваме нашите продукти, подобрявайки едновременно качеството на обслужване.

http://www.profile.vox.pl/bg/

21
продукти

Sparky

SPARKY GROUP е с ясна стратегия за растеж и фокусира своя работен и идеен потенциал в постигане на отлично качество, атрактивни продукти и услуги. Цели Наши основни цели са да предложим на своите клиенти и партньори отлично качество на продукцията ни, непрекъснато разработване и прилагане на иновативни решения и да поддържаме създаденото доверие както на потребителите ни, така и на своите акционери, инвеститори, доставчици и партньори. Ние сме изправени пред редица предизвикателства в производството и предлагането на най-доброто на своите клиенти. Всеки един служител в SPARKY GROUP има изключителната възможност да развива своя идеен и работен потенциал без значение на възраст, пол или произход. Постиженията ни са изключително мотивиращи за всички нас в SPARKY GROUP и заедно с това са причина нашите партньори да бъдат убедени в нашия професонализъм.

http://sparky.eu/bg/

0
продукти

Wurth

ВЮРТ-България ЕООД е дъщерна фирма на концерна Adolf Würth GmbH & Co. KG, световен лидер в производството и директната търговия с монтажна техника, скрепителни елементи, дюбели, химически технически продукти, мебелен обков и аксесоари, изолационни и уплътнителни материали, ръчни, електрически и пневматични инструменти и машини, лични предпазни средства за охрана на труда и др. Adolf Würth GmbH & Co. KG е основана през 1945 г. ВЮРТ-Групата има над 400 представителства в 84 държави и разполага с повече от 60 000 служители, от тях над 29 000 служители в областта на продажбите. Продуктовата програма обхваща над 100 000 артикула. В световен мащаб повече от 2,9 милиона клиента се доверяват на гарантирано високото качество на продуктите на ВЮРТ. За първото полугодие на 2010 г. прихода от продажби на ВЮРТ-Групата е 4,2 милиарда евро

http://www.wuerth.bg/

227
продукти

Yurtbay seramik

Керамика е изкуство, а ръцете дават форма на него. Ръката, която дава форма керамика във фабриките е технологията. В YURTBAY Керамика всички продукти са произведени с компютърна помощ, използвайки всички средства, съсредоточени технология от фазата на проектиране на Белгия Босна До производството. Фирмата произвежда продължаващото днес ИКТ с опит от повече от 50 години в сектора на керамиката, с техническо оборудване Задоволителен ИКТ, надеждност ИКТ, високо качество на продукцията и на експертния екип по време, когато развиващите се технологии е influençant производство и консумация директно. Историята на керамика Qui започна с обикновена любов е бял с Продължение технологично и естетическо първата любов и изкуството да бъдеш бяло Земята е представен целият свят се комбинира с днешния вкус, технология и естетика. "Също като първия легендата на земята."

http://www.yurtbay.com.tr/en/

0
продукти

Keros Ceramica

Испанската компания Керос Керамика е основана през 1994 година, а от 1996 година в производството е въведен стандарт ISO-9002. Оттогава до днес Керос печели множество награди от различни изложения и в началото на новия век. През 2003 Керос Хелас - голям магазин в Гърция, а от 2005 Керос инвестира в Русия и Източна Европа, както и в България

http://www.keros.com/

0
продукти

Ceramica Fiore

Фиоре Керамика е нова луксозна линия плочки разработени според последни модни тенденции за дизайн в керамичната индустрия. Модерна визия, атрактивен дизайн, нови формати, съчетани в стилни, свежи и оригинални интериорни решения за дома.. Моделите са изработени от висококачествени материали, а визията отразява последните модни тенденции в интериорния дизайн. Линията включва гранитогрес, подови, стенни плочки, както и атрактивни декоративни елементи, които дават израз на индивидуалния вкус по автентичен и неподправен начин. Х цели да изгради едно стилно, модерно, изискано и подчерано престижно усещане за себе си и за хората, които го избират. Имиджът на бранда се свързва с модерното- нещо, което е винаги актуално, нещо, което трябва да имаш за да си актуален и ти, нещо, което не е за всеки, а само за тези с вкус!

http://www.ceramica-fiore.com/bg

2
продукти

Kronopol

Kronopol е един от най-големите производители на изделия от дървен материал и ламиниран паркет в света. Kronopol е част от холдинга Swiss Krono Group- световен лидер в областта на изделия от дървен материал. Компанията е основана през 1994 г. в резултат на придобиването на държавна фабрика. Швейцарски инвеститор, като предоставя милиони капитал, бързо модернизира машините и технологията. Благодарение на това, качеството на продуктите се забелязва и оценява високо от клиентите. Фирмата постига настоящата си позиция благодарение на иновативни, екологично чисти продукти с високо качество и разумни цени. Във фирмените магазини на Паркетен Свят се предлагат 16 декора ламиниран паркет с марката Kronopol в няколко колекции и разнообразни изпълнения и повърхности. Богатите цветове ламиниран паркет Ви дават възможност да създадете един модерен, екстравагантен или класически, но винаги изпълнен с индивидуалност интериор. Подовите настилки на Kronopol гарантират комфорт и естетичен вид в продължение на много години. Висока издръжливост; устойчивост на мръсотия и надрасквания; лесно почистване и поддръжка и съвместимост с водно подово отопление– това са само част от основните характеристики на ламинирания паркет, произведен от Kronopol.

http://www.kronopol.pl/

0
продукти

Krono Original

Ламиниран паркет Krono Original Krono Original ® - ламинираните подови настилки представляват свят, пълен с вдъхновяващи идеи. Като лидер не само в Европа, но и на световния пазар, компанията непрекъснато разработва нови продукти: - напълно пресъздадена дървена структура, - изключително реалистични имитации на каменни повърхности, - настилки със звукопоглъщаща система (SAS), която намалява звука от ходене с 50%, - нова концепция за панели с "невидимо" захващане, което създава очевидно безшевни повърхност. Krono Original ® има подходящата подова настилки за всеки начин на живот. Krono Original ® се фокусира върху естествената природа при разработване на нови продукти. Ламинираните подови настилки, са изработени само от висококачествени материали и се състоят от повече от 90% дървесина. Дизайнерите на Krono Original ® обръщат внимание и на най-малкия детайл, за да се подчертае многостранния ефект на ламинирания паркет. Декорите на Krono Original ® се отличават чрез интензивен цвят, естествена структури и специален блясък. Всичко това се постига със стремеж да се създаде реално копие на живата природа около нас. Една част от ламината в колекцията на Krono Original ® обхваща декори на класическите европейски дървета, друга част обхваща екзотични дървени декори. Можете да изберете ламиниран паркет от повече от 100 различни декори. Продукти от Krono Original ® се отличават от традиционните настилки ламинат чрез няколко особено практични свойства в зависимост от серията ламиниран паркет: - те са постоянно антистатични - имат "Aqua Stop" защита от влага - имат "Sound Absorb System" срещу шум от ходене Качествените настилки от Krono Original ® са високотехнологични продукти и са защитени с патенти.

http://www.krono-original.com/en

0
продукти

Classen

Ламинираният паркет на фирма Classen съчетава уникална функционалност, красота и стил. Интелигентният дизайн на паркетите е разделен в отделни колекции което ще ви позволи да направите вашият избор по лесен. Голямото разнообразие от цветове, текстури ще задоволи и най-взискателния вкус. Модерните производствени линии при производство на ламинат Classen позволяват да се осигури първокласно качество на готовата продукция. Ламинираните паркети на Classen са изключително хигиенични и отговарят на всички екологични стандарти и не променят първоначалните си свойства по време на употреба. Колекциите с уникални дизайнерски декори ще задоволят и най-взискателните вкусове.Използването на ламиниран паркет Classen неимоверно ще създаде един елегантен , приятелски и в същото време много практичен интериор .Закрепваща система Megaloc позволява не само бързо и лесно да се инсталира настилката, но също така да се премахне , ако е необходимо и използва повторно. Ние трябва да споменем и друго значително предимство пред подобни на Класен ламинирани паркети а това е фактът, че кликовете на панелите се обработват с допълнителна защита срещу влага-Classen ISOWAXX. В съответствие със съвременните европейски стандарти за ламиниран паркет, нашите продукти се състоят от четири функционални слоеве: 1 - висока якост на ламинатното покритие с висока устойчивост на абразия. 2 - декоративен слой е отговорен за естествения цвят и текстура на дърво. 3 - основа - HDF-E1 борда с водоустойчив импрегниране. 4 - слой е предназначена за стабилизиране на напрежение и форма на плочата. Ламинираните покрития CLASSEN се отличават: - Устойчивост на абразия (устойчивост на износване) - Устойчивост на компресия по време на продължителен натоварване - Устойчивост на UV избледняване - Топлинна стабилност, устойчивост на тлееща цигара - Устойчивост на домакински продукти - Антистатична (не задържа прах) - Лесен за инсталация (монтаж)

http://www.classen.de/

0
продукти

Makena

Макена предлага на вашето внимание голямо разнообразие на шкафове за баня - водоустойчиви и подходящи за всяко помещение, изработени от висококачествен полистирол (PVC) и водоустойчиви материали. Това прави мебелите неподатливи на деформации като раздуване, огъване или счупване и осигурява лекота при поддържане на тяхната хигиена. Предлаганото множество от комбинации на различни материали, цветове и форми ни осигурява възможност да Ви предложим един висококачествен и надежден продукт за вашата баня.

http://makena.bg/

3
продукти

Bosch

Групата Бош е водещ световен доставчик на технологии и услуги, чиято дейност е организирана в четири направления: „Автомобилни технологии”, „Индустриална техника”, „Потребителски стоки” и „Енергийна и сградна техника". Основна цел на Бош е да предлага на своите клиенти „техника за живота” – продукти и услуги, които повишават качеството на живот, като предоставят решения, които са едновременно иновативни и ефективни. Наред с марката Bosch, Групата Бош предлага и други марки, които са специализирани по отношение на индивидуалните потребности на клиентите. Сред тях са: AutoCrew, Beissbarth, Bosch Car Service, Bosch Diesel Center, Rexroth, CST/berger, Dremel, Dynacord, Electro-Voice, Freud, HC-Cargo, Hawera, OTC, RTS, Robinair, sia Abrasives, Skil, Skil Masters, Unipoint, Zexel.

http://www.bosch-professional.com/bg/bg/professional/startpage/power-tools.html

12
продукти

SOLA

SOLA НИВЕЛИРИ, РОЛЕТКИ, МАСТАРИ, ЛАЗЕРНИ НИВЕЛИРИ, МОЛИВИ, ЪГЛИ И ДР.

https://www.sola.at/global/bg/

78
продукти

Moment

История Въпреки че Хенкел продава лепила за дърво от 1925, историята на Moment започва едва през 1956 – революционна година в пазара на лепила. Съвместно с немски професионални майстори отделът за разработване на нови продукти в Хенкел създава първото конкактно лепило със студено втвърдяване наречено Moment. До тогава майсторите е трябвало да загряват лепилата преди да ги прилагат – доста опасна и времеемка задача. Ние от Henkel се вслушахме в оплакванията и препоръките, направени от нашите клиенти и създадохме продукт, който може упешно да се прилага при стайна температура. Продуктът се превръща в лесноизползваемо, надеждно и безопасно решение на пазара. Майсторите на обувки са първите, които започват да използват лепилото, а по-късно, през 1958 година, то започва да се радва на голяма популярност и в дървообработващия сектор. 1958 е и годината, в която лепилото започва да се предлага в големи разфасовки. Няколко години по-късно, през 1964, контактното лепило Moment може да бъде намерено на пазара и в малки разфасовки от 125g. С този стратегически ход продуктът успява да навлезе и в домакинствата, за да се преврърне в удобно решение за поправка на леки повреди. Но разработчиците на Moment не спират до тук. През 1972 на пазара излиза първото „не-капещо” контактно лепило. Следите от лепипо по пода остават в историята! През 1977 година на пазара се появява „Moment Wood Express” – контактно лепило специално разработено за домашни майстори. „Moment Wood” присъства в гамата продукти предназначени за профсесионални дърводелци от 1959 насам. Две години по-късно се появява поредното иновативно решение – първото водоустойчиво лепило за дърво на пазара „Moment Wood Waterproof“. През 1981 към гамата на контактните лепила на Moment се включват пистолетите за горещо лепене, специално разработени за професионалните майстори (пример: цветари). Година по-късно Moment пуска на пазара първото секундно лепило на циано-акрилатна основа за ремонт на малки повърхности. Секундното лепило улеснява живота на много домакинства. През 1989 Moment предлага на потребителите специално разработени лепила за монтаж на предмети върху стена с незабавно захващане. С това се слага началото на монтажните лепила и края на укрепването с часове на предмети по стените, докато се постигне желаното залепване. През 1994 на пазара се появяват лепила за паркет и дървени подове.

http://www.moment.bg/bg.html

6
продукти

3M

Нашето начало беше скромно, но след повече от 100 години ние знаем как да разтърсим науката. Всеки ден в 3M ние изследваме, свързваме и изобретяваме. И сега повдигаме завесата, за да покажем на света уникалните, многоизмерни начини, с които науката на 3M може да докосне живота ви. Започваме разговора с напълно нова визия и нов начин да разговаряме за себе си. Винаги сме били разказвачи на истории и изобретатели по душа, а сега ще ви покажем защо правим това, което правим. И ако ви се струваме различни, все пак ние сме същите 3M – готови да се свържем и да работим заедно с вас, за да съградим бъдещето. Затова изследвайте заедно с нас. Смятаме, че ще се смаете от всички начини, чрез които науката на 3M влияе на живота ви.

http://www.3mbulgaria.bg/3M/bg_BG/3m-south-east-europe/

17
продукти
23
продукти

AMF

AMF е предприятие от групата на Knauf, което от години произвежда растерни окачени тавани с разширени функции, които ги правят още по приложими. Те съчетават естетическите изисквания с необходимостта от сигурност. Звъкопоглъщането и звукоизолацията са най-важните акустични качества, които едно акустично пано е нужно да притежава за да бъде качествен и предпочитан материал за една добра акустична среда. Паната AMF с дългогодишния си опит са достигнали това ниво на качество и имат нужната визия, за да отговарят изцяло на вашите изисквания. Проектирани са да бъдат пожарозащитни и са изработени от експерти за специални области на приложение: летища, хотели, училища, семинарни зали, лаборатории и помещения изискващи висока степен на сигурност.

http://www.amf.bg/

8
продукти

IKO

Най-големия производител на хидроизолационни продукти в света IKO Group - канадска компания с над 100-годишна история и 40 завода, разположени в САЩ, Канада, Белгия, Франция, Германия, Словакия, Холандия, Ирландия и Великобритания. Армормат е официален представител за страната и на още няколко световноизвестни производители на разнообразни хидроизолационни и покривни материали.

http://www.iko.be/en

14
продукти

BRAMAC

Създадена като Брамак - завод за керемиди ЕООД през 1966 год, днешната BRAMAC DACHSYSTEMЕ INTERNATIONAL в много страни от Средна, Средноизточна и Югоизточна Европа спада към главните и иновативни производители, предлагащи строителни материали и елементи за покрива. През 1998г. австрийската фирма Bramac Dachsystemе International GmbH купува завода в гр. Силистра и извършва пълна модернизация на оборудването. С течение на времето технологията за производство се усъвършенства и ръководството въвежда производството на нови изделия. През 2007 влезе в експлоатация вторият завод на Брамак България в близост до София - с. Столник, община Елин Пелин. Bramac Dchsystemе International GmbH е австрийски концерн, основан преди четири десетилетия в околностите на град Пьохларн. Фирма Брамак е известна в много европейски страни най-вече с високото качество и 30 годишната писмена гаранция, която дава на своите бетонови изделия. Брамак разполага с 13 завода в 8 страни и с 12 представителства.

http://www.bramac.bg/

46
продукти

ЕЛДОМ

ЕЛДОМИНВЕСТ ООД е създадено през 1987 г. За тридесет години компанията се утвърди като едно от най-успешните предприятия в България и се превърна в лидер в производството и търговията с електродомакински и газови уреди в страната.
Заводът се намира в промишлената зона на град Варна, морската столица на България, втори по темпове на икономическо развитие след столицата София.
Общата площ на трите производствени района на ЕЛДОМИНВЕСТ е 42 000 кв. м. като във фирмата работят 520 висококвалифицирани специалисти. Производственият капацитет на фирмата годишно е 500 000 уреда.
Машините и поточните линии на ЕЛДОМИНВЕСТ са част от ново и модерно производствено оборудване, отговарящо на съвременните технологични изисквания. Всички процеси се контролират стриктно и съгласно сертифицирана по ISO 9001:2008 система за управление на качеството. При производството на крайния продукт се влагат висококачествени материали и комплектовки, сертифицирани съгласно европейските норми. Наред с това, високото качество на продукцията се гарантира и от усилията на инженерно–техническите специалисти от конструктивно-технологичния и дизайнерски отдел на фирмата. Екипът на ЕЛДОМИНВЕСТ е в състояние да разработва инструментална и производствена екипировка, технологично оборудване и продукти съгласно специфични изисквания на клиента.
Проектните и следпроектните изпитания се извършват в собствена фирмена лаборатория. Така срокът от заданието на клиента до реализацията на новия продукт на пазара е 6 месеца и производственият цикъл се затваря.
ЕЛДОМИНВЕСТ е производителят на електрически бойлери с най-широкия моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа, включващ над 250 модела бойлери:

В компанията са създадени първите в България бойлери с емайлиран водосъдържател, както и първият бойлер с електронно (микропроцесорно) управление и цифров дисплей.
ЕЛДОМИНВЕСТ е и първия български производител на готварски печки със стъклокерамичен плот и енергиен клас А. Електрическите модели са единствените български уреди от този тип, притежаващи клас А за енергийна ефективност. Произвеждат се също модерни готварски плотове за вграждане - електрически, в комбинация с газ, изцяло газови. През последните години в ЕЛДОМИНВЕСТ са разработени ново поколение отоплителни уреди.

В унисон със световната тенденция за използване на възобновяеми енергийни източници, през последните години ЕЛДОМИНВЕСТ инвестира в разработване на компоненти и цели водонагревателни системи, работещи с алтернативна енергия:

От 2012г. в портфолиото на компанията започва включването и на отоплителни уреди - подови конвектори и стенни конвектори с механично и електронно управление.

Извън стандартната производствена програма се произвеждат и бойлери за морски съдове - яхти, изработени изцяло от специална неръждаема киселинно устойчива стомана, които според изпитания, проведени от престижното норвежко издание за яхтено оборудване Batmagasinet, се нареждат на първите места в света по надеждност и ефективност.
Всички продукти са маркирани със знак      и са сертифицирани в съответствие с изискванията и на специфичните местни разпоредби. Над 1/3 от произвежданата от ЕЛДОМИНВЕСТ продукция е предназначена за износ в страните от ЕС, Близкия Изток и САЩ. На тези пазари фирмените продукти се радват на добро търсене, заради надеждността, поддържаното високо качество и атрактивен външен вид. Това са основни приоритети, залегнали твърдо в политиката на компанията.
Всяка година ЕЛДОМИНВЕСТ представя новите си продукти на най-престижните международни изложения в областта на отоплителната техника , ISH във Франкфурт и MCE в Милано.

http://eldominvest.com/bg/index.html

62
продукти

IDEAL FORMA BATH ACCESSORIES

Създадени да служат вечно С Kapitan ще получите: Каквото виждаш, това купуваш

Имаме удоволствието да Ви представим иновативната марка аксесоари за баня – Kapitan. В нея ние събрахме съвременни технологии с изчистена и функционална естетика.

С пожелания
за попътен вятър,

Капитан Иван ЕООД

– висококачествена неръждаема стомана 18/10 AISI 304, произведена в Европейския Cъюз, с гарантирани качества, състав и дълговечност;
– перфектен огледален финиш;
– модерен европейски дизайн;
– 20 годни гаранция;
– качествен продукт на ниска цена.

Прекалено хубаво, но е истина.
 
Нашите иновации, съчетани с качествени материали го правят възможно :)

Кapitan е истински, защото аксесоарите Kapitan са 100% масивни – от неръждаема стомана с огледален блясък, без необходимост от галванично покритие.
Затова ние не използваме галванични процеси, които са вредни за околната среда и за хората. Неръждаема стомана е хигиенична, не съдържа олово и други тежки метали, безопасна е за здравето Ви и е на практика вечна.

Ето защо Кapitan може да Ви гарантира, че тези аксесоари, за разлика от нискокачествените, ще Ви служат вечно.

 

http://www.idealforma.com/

62
продукти

FERRO

Фирма FERRO е специализиран производител на вентили, но профилът на дейността на групата Ferro обхваща пълната гама системи за санитарна и отоплителна техника. Нашата оферта е изключително разнообразна и непрекъснато се разширява. Стремим се да предлагаме на нашите клиенти все повече нови марки и продукти. Притежаваме сертификат ISO 9001. Продуктите и дейността на нашата фирма са отличени с множество престижни награди.

В нашето предприятие се осъществяват следните етапи на работа: проектиране, разработка на технологичните производствени процеси, внедряване, производство, монтаж, контрол на качеството на продуктите в областта на санитарната и отоплителна техника.

Нашият завод произвежда всички типове вентили - водни, за радиатори, фитинги. Също така произвеждаме кранове, душ комплекти и аксесоари за баня.

Фирмата работи съгласно международните стандарти. Входящият и междинен контрол, изпитанията и пробите на нашите продукти се провеждат изключително щателно. Цялата продукция е подложена на тестване, което се извършва с помощта на специално конструирани машини с компютърно подпомагане, разработени за проверка на устойчивостта на корпусите и непропускливостта на продуктите.

За да придобиете общо понятие за нашите продукти, прегледайте нашата оферта, където ще намерите и по-подробна информация.

http://www.ferro.bg/

17
продукти

RAIDER

Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, позната и утвърдена на българския пазар от шестнадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагаме и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Raider.

 

След успешния старт през 2000 година марката Raider, не е изменила на визията и мисията си, базирана на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях сме обновили асортимента си, достигайки по-високо технологично равнище

http://www.raider.bg/

274
продукти

VELUX

ВЕЛУКС България ЕООД

ВЕЛУКС България ЕООД е търговска и маркетингова организация, създадена през 2000 г.

Ние сме част от международната Група VELUX, която извършва продажби и производствена дейност в повече от 40 държави и има над 10 000 служители в целия свят. 

Вече повече от 75 години Групата VELUX създава по-добра среда за живот за хората по света. Страст към дневната светлина, свежия въздух и по-добра жилищна среда - ето така сложихме началото на фирмата си преди повече от 75 години. И все още това ни стимулира да вървим напред. 
 
В централния ни офис и шоурум в София извършваме всички административни операции. Всички наши екипи – работа с клиенти, финансов, маркетинг и информационни системи – работят в много тясно взаимодействие един с друг. А регионалните ни мениджъри са специализирани в продажбите професионалисти, които отговарят за цялата страна.

Във всичко, което правим, определяме най-високите стандарти. За качество на продуктите, бизнес поведение и отговорно гражданство.

http://www.velux.bg/

20
продукти

BRENNENSTUHL

BRENNENSTUHL са създадени в 1958г. от тогава до днес компанията се развива изключително бързо и днес тя е глобален лидер в областта на електрическите и електронни технологии. Успехът им се дължи на непрекъснатият поток от нови идея, иновативни продукти, които се разработват и развиват в близко сътрудничество с клиентите на компанията.

http://www.brennenstuhl.com

26
продукти

АГРИЯ-2009 ЕООД

"Агрия-2009" ЕООД е специализирана в производството и търговията със сифони и аксесоари за баня. Предлагаме голямо разнообразие от модели с много високо качество на изработка. Съществуват модели сифони с прахово боядисване. Луксозните серии сифони се предлагат с алуминиева и PVC основи. Капачките на тези модели са от месингова и хром-никелова ламарина, при което се постига перфектно качество.

Произведените капачки, сифони и основи имат сертификат и декларация за съответствие. Всички продукти са пакетирани с първокачествени опаковки, отговарящи на изискванията за произход и имат за цел удобството на нашите клиенти. Фирмата е дистрибутор и на богата гама каучукови изделия. Поддържат се високи наличности с цел експресна доставка.

Разполагаме с технологична възможност за изпълнение на изделия с индивидуални параметри по заявка на клиента. Постоянно се разработват нови модели и механизми отговарящи на нарастващите изисквания и нужди на потребителите.

Наши клиенти са строителни компании и магазини от цяла България. Имаме добре разработени пазари в Румъния, Македония и Гърция.

http://www.agriyasifoni.com/

7
продукти

KRAUSE

KRAUSE-Werk in Alsfeld (Hesse)  е създадена през 1900 г. и има повече от 100 годишен опит в производството и продажбата на технологии за изкачване, стълби и скелета.
През това време динамично развиващата се фирма  се разрастна  до компания с международено присъствие на пазара със собствени бази за производство и продажби в Полша, Унгария, Русия и Швейцария.

С  нашите продукти, ние създаваме стандарти относно функционалността, безопасността и удобството при експлоатация. Фокусирайки се върху  практическите иновации – марката KRAUSE се е превърнала в синоним на  висококачествени продукти.Продукцията ни е резултат от стриктен  контрол на качество и безопасността. Продуктите ни са изпитани и сертифицирани от водещи международни институции за безопасност на изделията.Уникалните продуктови иновации са ключовият компонент на нашата фирмена политика, в резултат, на което притежаваме множество национални и международни патенти, както и търговски марки.


Националните и международни награди , които получаваме са още едно доказателство за качеството на продуктите и иновациите на KRAUSE.
 

 
 

http://www.krause-systems.bg/

17
продукти

Gröne

Здрави, издръжливи и надеждни. Макар и отскоро на пазара, нашите електрически инструменти бързо доказаха своите преимущества. Добрите технически параметри са една от открояващите ги характеристики. Продуктовата гама включва:

 • Бояджийски помпи
 • Електрически миксери
 • Електрически триони
 • Шлайф машини с различно приложение, ъглошлайфи.
 • Бормашини и винтоверти

https://www.grone.pl/en

13
продукти

TOPMASTER

Евромастер Импорт-Експорт” ООД заема водещо място на пазара на професионални и хоби инструменти в България. От създаването си през 1992 г. до момента, фирмата непрекъснато разширява асортимента на предлаганите продукти както за професионална употреба, така и за домашните майстори, като запазва оптимално съотношението качество-цена. Продуктите са представени в осем собствени бранда.

С повече от 110 професионалисти персонал, 1500 м² административна част в съвременна офис сграда, 5000 м² логистичен център и сервиз, „Евромастер Импорт-Експорт” ООД гарантира високо качество на обслужване на своите клиенти.

 

От 2006 г. във фирмата е въведена и се поддържа система за управление на качеството според стандарта ISO 9001:2008 с обхват на сертификацията: Търговия, внос, износ и сервиз на професионални и хоби електрически, пневматични и механични инструменти и обща железария. Сертификатът е издаден от Moody International Certification Ltd., London, England.

 

Въведена през 2001 г. марка Topmaster Professional за кратко време става лидер на пазара на ръчни инструменти в България. С повече от 1000 артикула днес тя е добре позната в Македония, Румъния, Косово, Гърция, Грузия, Сърбия, страните от Близкия изток и Африка.

Продуктите на Topmaster Professional се характеризират с отлично качество, надеждност и иновация по отношение на дизайн и функционалност.

Качеството на инструментите с марка Topmaster Professional е потвърдено с GS сертификати на организацията TUV. Всички продукти са защитени с гаранция за дефекти при правилна употреба.

104
продукти

ROCKWOOL

Ние предоставяме гама от решения, както за вътрешни, така и за външни стени, които осигуряват топлинна, звукова и противопожарна защита.

Нашите решения за системи за външни стени обхващат защитни покрития против дъжд, ремонтна облицовка на фасада, външни фасади, зидани стени с въздушна прослойка и конструкции от дърво и метална рамка.

Ние разполагаме и с пълна гама от продукти за решения за вътрешни и разделителни стени, които предотвратяват пренасянето на шум от едно помещение в друго, действат като бариера против пожар и предоставят топлинна защита.

8
продукти

METABO

ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА МАРКАТА НА ПАЗАРА

Ден след ден продуктите на Metabo доказват своята ефективност. При професионална употреба – при най-тежки условия – по целия свят. Там, където професионалистите дават най-доброто от себе си, те трябва да могат да разчитат 100% на своя партньор. Но не само това - те трябва да му имат пълно доверие. Затова лайтмотивът ни „КОГАТО НАДЕЖДНОСТТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ“ е крайъгълен камък в международното ни представяне, показващ използването на нашите инструменти по световните строителни площадки – достоверно, отговорно, реалистично. Това подчертава имиджа на бранда – по един енергичен и типичен за марката начин.


METABO ПОЛУЧАВА НАГРАДАТА SUPERBRANDS AWARD ЗА ОТЛИЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА БРАНДА

Metabo беше избрана сред 1250 търговски марки за една от 51 най-силни германски марки. В течение на повече от 20 години най-голямата в света Международна организация по маркетинг на маркови изделия отличава най-добрите и най-силни брандове.

Критерии за оценка:

 • Доминираща позиция на пазара
 • Връзка с клиентите
 • Репутация (кредит на доверие, който се дава от група клиенти на дадена търговска марка)
 • Дълговечност
 • Цялостно признаване на марката

ИНОВАЦИОННА СИЛА И ИНЖЕНЕРНО ИЗКУСТВО

MADE IN NÜRTINGEN, GERMANY

Важните етапи в историята на Metabo демонстрират нашия произход и нашето отношение към инженерното изкуство «Made in Germany». От момента на основаването си Metabo стои зад високото качество на продуктите, направени от професионалисти за професионалисти.

От Нюртинген ние сме активни по целия свят, като по този начин съчетаваме динамиката на една средна по гелемина компания с космополитизма на глобален играч.

Ние сме мобилни, целенасочени и гъвкави, с кураж да поставяме под съмнение решения, които са били считани за успешни в миналото. Така ние винаги сме готови да вървим по нови пътища. Кратките периоди на разработка и иновативните методи (платформена стратегия, бързо създаване на прототипи и т.н.) са в основата на мощни и качествени системни продуктови решения.


ПОРТРЕТ И ИСТОРИЯ

През 1923 Albrecht Schnizler конструира и произвежда в пекарната на баща си първата ръчна механична бормашина. От нейното наименование (Metallbohrdreher – пробивна машина за метал) произлиза и името на фирмата – Metabo. Днес компанията с традиции наброява близо 1900 души, от които 1100 в Нюртинген, Германия. 25 дъщерни дружества и повече от 90 представителства гарантират, че висококачествените продукти на Metabo могат да бъдат намерени в почти всички страни на света.

Освен предлаганите от нас електрически и пневматични инструменти, ние преследваме неотстъпно концепцията за “безкабелна строителна площадка” и сме водещи при разработването на иновативни акумулаторни технологии, за да можем да предложим на професионалистите повече свобода при възможно най-голяма мощност. Metabo притежава повече от 700 патента и запазени конструкции. Швабският доставчик на надеждни, мощни и ергономични професионални решения разработва и произвежда инструменти за ремонта и строителството, както и за металообработването и индустрията.


METABO В ЦИФРИ

Производител на професионални електроинструменти и принадлежности

Близо 1 900 служителя в целия свят, от които 1 100 в Нюртинген, Германия

Повече от 75 стажанти и бакалаври

Експортен дял през 2016: 80 %

Най-добър средно голям работодател в сектора на готовите продукти и стоките за широко потребление (Focus, 2014)

Далеч повече от 700 патента и регистрирани конструкции

Производствени мощности в Нюртинген и Шанхай


 • 1923

  В Нюртинген, в пекарната на родителите си Albrecht Schnizler разработва първата ръчна механична бормашина (No.18).

 • 1934

  Разработка на първата електрическа ръчна бормашина: легендарната Metabo No. 750 с отдавана мощност 120 Watt, капацитет на пробиване 6,5 mm, обороти 1 200 1/min.

 • 1957

  Metabo модел 76108/10 е първата, произвеждана едро-серийно, ударна бормашина. Тогава тя е струвала колкото една месечна заплата.

 • 1966

  Представени са първите ъглошлайфи с новия Metabo S-automatic предпазен съединител.

 • 1969

  На пазара е представена първата ударна бормашина с елетронно регулиране на оборотите.

 • 1981

  Разработване на първата 1 000 ватова ударна бормашина с постоянни обороти при натоварване.

 • 2000

  Първото поколение ъглошлайфи, оборудвани с Metabo Marathon-мотор.

 • 2002

  С „PowerGrip®“ Metabo създава нова категория компактни акумулаторни винтоверти.

 • 2005

  Metabo преминава към литиево-йонна технология.

 • 2010

  Metabo представя пълна програма от инструменти за обработка на неръждаема стомана.

 • 2011

  Metabo поставя нови стандарти в металообработването с първата в света акумулаторна магнитна бормашина и гамата от акумулаторни инструменти Inox за обработка на неръждаема стомана.

 • 2012

  Първата в света акумулаторна батерия с 4.0 Ah и Ultra-M-технология отваря нови хоризонти пред акумулаторните инструменти.

 • 2013

  Metabo разработва 5,2 Ah акумулаторна батерия – към този момент най-мощната в света акумулаторна батерия.

 • 2014

  Въвеждане на ново поколение компактни ъглошлайфи с мощност до 1700 вата.

 • 2015

  LiHD: Ключов момент в технологията на акумулаторните батерии. Предоставя възможност за нови приложения, които дотогава са запазени само за мощни мрежови машини.

 • 2016

  Въвеждане на първия в света голям акумулаторен ъглошлайф 36 V с диаметър на диска 230 мм и мощност сравнима с тази на захранвана от мрежата 2 400 W машина. Metabo предлага на потребителя пълна свобода на безкабелната строителна площадка.

 

 

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

НАШИЯТ СТРАТЕГИЧЕСКИ ФОКУС: ОБЛАСТИТЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕ.

Ние предлагаме на професионалистите от цял свят широка гама от мощни инструменти за използване и в най-суровите условия.

При това ние продължаваме да следваме визията за безкабелна строителна площадка. Ето защо в асортимента на Metabo за всяко приложение вие ще може да откриете релевантно акумулаторно решение, което да отговаря на най-високите очаквания по отношение на мощността, качеството и надеждността.

Като вестранни специалисти, ние не само предлагаме електрически инструменти за всички общи приложения, но и отговаряме на по-специализирани изисквания с нашите компетентни продукти и системни решения. Това се отнася по-специално за основните целеви групи от металообработването и промишлеността, строителството и ремонтните дейности.

Успоредно с това, ние разработваме машини, задвижвани от мрежата, както и въздушни инструменти и компресори, и предлагаме широка гама от системни аксесоари и консумативи, които допълват всеки избор - в крайна сметка решението на потребителите е как искат да работят, за да увеличат максимално продуктивността си.


METABO ЗАСТАВА ЗАД ИСТИНСКОТО ПАРТНЬОРСТВО

Ние искаме точно да знаем от какво се нуждаят професионалистите, за да могат да работят без стрес и безопасно и как ние по-добре бихме могли да им помогнем. Затова ние постоянно посещаваме строителни обекти по целия свят и се вслушваме много внимателно, защото вярваме, че: Слушането е началото на всяка добра идея.

Нашите служителите от всички сфери на дейност са в диалог с потребителите и поддържат обмен на мисли за новото развитие и оптимизация на инструменти, аксесоари и услуги. Този диалог обхваща и служители от области, които обикновено не са в ежедневен диалог с клиентите, за да се запознаят с техните изисквания и очаквания и, разбира се, да разработят решения.

Мненията и опита от повече от 2000 интервюта през последните 6 години са платформа за нашите иновации и оптимизации. Това ни позволява да можем да предлагаме индивидуални системни решения за различните изисквания на професионалистите.


MADE IN NÜRTINGEN

МАШИНИ, АКСЕСОАРИ И СЕРВИЗ – ОТ НЮРТИНГЕН, ГЕРМАНИЯ

Във всеки инструмент Metabo има традиционна следа от швабското инженерно изкуство. От 1924 година в завода ни в Нюртинген ние разработваме различни иновативни идеи и ги превръщаме директно на място в новаторски инструменти и перфектни аксесоари за професионални потребители. Отличното ни сервизно обслужване също така ни прави силен партньор за индустрията.

Голяма дълбочина и широчина на производството, включително собствена технология за акумулаторни батерии

Високотехнологично ниво на производството благодарение на съвременните производствени технологии с най-висока ефективност.

Абсолютен акцент върху качеството от страна на служителите на всеки етап от производството.

https://www.metabo.bg/

37
продукти

Top Garden

Марката TopGarden е наложена на  българския пазар през 2005 година и до днес се е утвърдила с продуктите си, доброто качество, ергономичен дизайн и приятна естетика. 

Благодарение на вас ние  разширявахме гамата си продукти ежегодно, за да ви осигурим максимално разнообразие. То в комбинация с нашата постоянна професионална подкрепа е пътят към вашата удовлетвореност.

https://www.topgarden.bg/

28
продукти
29
продукти

SOUDAL

За компанията

domek

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Във фирмата Soudal Holding NV работят 2300 души, а годишният оборот е 570 милиона евро.

Компанията доставя своята новаторска продукция в повече от 130 страни. Холдингът има 14 производствени завода, намиращи се на 4 континента и 44 представителства по целия свят. Soudal осигурява оптимална техническа и логистична поддръжка.

Собственият изследователски център, в който работят повече от 30 висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и  безопасност на продукцията. Компанията редовно провежда одиторска проверка и работи в съответствие с изискванията на системата за управление на качеството ISO 9001.

https://www.soudal.bg/

4
продукти

KNIPEX

KNIPEX

 

За компанията

Вижте продуктите на KNIPEX и в нашия онлайн магазин.

KNIPEX-Werk C.Gustav Putsch KG е семейна фирма с над 130-годишна история. KNIPEX е специализирана в разработката и производството на висококачествени клещи и е водещият производител в тази област в Европа. Създадена е от К. Густав Пуч през далечната 1882 година като ковачница за клещи в малко предградие на Вупертал в сърцето на Рурската област.

 

 

В днешни дни за KNIPEX работят около 1000 души, произвеждайки и реализирайки на световния пазар по над 45,000 професионални клещи дневно. Те се използват за рязане и заголване на кабели, кримпване на конектори, кабелни обувки и накрайници, инструменти за работа под напрежение до 1000 V.

Фирмена цел е да отговори на изискванията на клиентите от различни области и да бъде сред най-добрите по отношение на качество, иновативност и производителност.

https://rittbul.bg/solutions/profesionalni-rachni-instrumenti/knipex/

13
продукти

OLFA

За нас

ИТТ България ЕООД е основана през 1998 година, в град Стара Загора. Фирмата е лидер в областта на търговията с крепежни елементи и индустриални консумативи. ИТТ България ЕООД е основен представител за България на марките FischerTechnik, Sculpey, Olfa и Shinhanart. Всички предлагани продукти от тези марки могат да се намерят в хобиарт магазините на фирмата в София и Варна, както и в официалните електронни магазини за България на тези марки: www.sculpey.bg, www.fischertechnik.bg, www.olfa.bg, www.shinhanart.bg.

OLFA е доказана японска марка, известна на пазара със своите висококачествени макетни и ротационни ножове. Продуктовата гама включва висококачествени японски режещи инструменти и скрапери, използвани в строителството, безопасни инструменти и ротационни ножове за индустриална употреба, ножовете в помощ на творците и линеалите за моделиерство.

Изключително здравите дръжки и високопродуктивните остриета са пример за качество и прецизност, наследени от вековните Японски традиции.

Всички инструменти на OLFA са изработени от най-висококачествена стомана, за постигане на изключителна острота и безопасност. Проектирани с оглед намаляване риска при използването им, те разполагат с предпазител на острието, автоматично прибиране и заключващи механизми, които да предотвратяват злополуки.

ПРЕДИМСТВО на продуктите OLFA е изключително прецизната изработка, а тяхното качество е високо ценено от строители, снабдителите, моделиери и домашните майстори.

https://olfa.bg/

11
продукти

IRION

За компанията

Фирма IRION GmbH е основана през 1995 год. в Ашафенбург, Германия. Още от тогава специализираме в производство и търговия с пистолети за монтажни пени, уплътнители и лепила. В нашите дружества в Европа, Азия и Северна Америка работят 190 души. 

 

Корпоративна философия

Още от създаването на компанията сме си поставили за цел да произвеждаме иновативни и висококачественни продукти. Това е причината да използваме само най-добрите и високо производителни материали. За нас е известно, че сме най-иновативният производител на пистолети за монтажни пени и пистолети за уплътнители и лепила. Винаги разработваме иновативни продукти и перфектни инструменти, но също така предлагаме идеално обслужване. 

За нас връзката с клиента и крайния потребител се базира на партньорство и е ключов фактор за успех. Винаги се стремим да работим в близост с клиентите, чрез дружествата ни в Европа, Азия и Америка. Стараем се се изпълним всички изисквания на клиентите и също така предлагаме ексклузивен индивидуален дизайн за частни етикети. 

Всичко това ни прави доказани и водещи световни специалисти в производството на пистолети за монтажни пени, уплътнители и лепила. 

  

https://www.irion-gunshop.de/BG_index_1000.html

13
продукти

BOCHEMIT

Дървото е най-широко използвания материал с дълга история и най-разнообразно приложение в живота на човека. То притежава редица полезни качества: лесна обработка, неизчерпаеми възможности за свързване в различни конструкции, както и неподражаема естетика на изделията. При идеални условия, дървото може да ни служи десетки, стотици, а понякога и хиляди години. За съжаление, идеалните условия са налице твърде рядко. По тази причина, възниква необходимост от ефективни химически предпазни мерки срещу рисковите за дървесината фактори.

Препаратите БОХЕМИТ съдържат уникални субстанции от биоцидни продукти от ново поколение, които гарантират идеалната защита от плесени и дърворазрушаващи гъби и насекоми, запазващи способността на дървото „да диша“. Продуктите БОХЕМИТ имат идеалното и безпогрешно качество да проникват бързо и равномерно в дървесината, осигурявайки по този начин нейната защита. ТЕ ВЪЗДЕЙСТВАТ ТОЧНО ТАМ, КЪДЕТО СЕ ОЧАКВА ОТ ТЯХ И НЕ ИЗЛЪЧВАТ СУБСТАНЦИИ В ОКОЛНАТА СРЕДА, КОЕТО ГИ ПРАВИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОДХОДЯЩИ ЗА ОБРАБОТКА И НА ИНТЕРИОРИ.

БОХЕМИТ отговаря на всички Европейски стандарти и регламенти и е сертифициран в съответствие с тях.

Продуктите за защита на дървесина БОХЕМИТ предлагат на потребителя удобство при употребата им и лесно и опростено нанасяне, с което всеки би могъл да се справи.

https://www.bochemit.bg/index.html

13
продукти

GARDEX

GARDEX е марка за качествени градински инструменти, чието предназначение е да правят работата в градината по-лека и по-приятна. Новата серия инструменти и други продукти за работа и употреба в градината, е създадена с три основни приоритета:

– Интелигентни и иновативни решения
– Удобство и ергономия, съчетани с модерен дизайн
– Надеждност

Подборът на продуктите с марката GARDEX е съобразен с потребността и предпочитанията на една голяма общност, известна като „градски тип градинар“, за която градината е място за удоволствие, средство за намаляване на стреса и акумулиране на позитивни емоции.

https://napravisam.net/?p=40741

28
продукти

За нас

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки. Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

Най-продавани